Monday, July 18, 2011

Amen!

Sincera sa fiu nu prea stiu ce sa scriu, dar am sa o iau incet, si o sa scriu ceea ce imi trece prin minte.









Nu stiu daca multa lume stie dar cei de la HBO, fac niste seriale originale, iar uul dintre ele este "The Borgias", sau Familia Borgia, cum vreti sa o luati, pentru ca tot acolo ajungem.


De fapt postarea este pentru un tip din serial, care arata foarte bine. In film il cheama






Este vorba despre Francois Arnaud. Frumuselul actor este Canadian-Francez, o corcitura, dar in fine, e bine ca macar arata intr'un fel...:d




Are 26 de ani si a jucat intr'un film cu gay, destul de ciudat. Nu am gasit nici o poza cu el cu vreo posibila iubita, nici cu un posibil iubit, nici cu nimic, decat cu faze din filmele in care a jucat.





Cred ca daca ii spun de fapt Andreei pe ce data este nascut innebuneste. Asa ca tinete bine. Este nascut pe.... pe... pe... 5 iulie, ...nu cred ca se putea mai bine!






E nascut in Montreal. Frumos oras.


Rolul pe care il joaca in Familia Borgia este foarte echilibrat. Cand este foarte dur, cand este asa de dulce si de amabil, depinde cu cine sta de vorba. Daca sta de vorba cu sora lui Lucrezia [Holliday Grainger], sau cu mama lui  Vannozza dei Cattanei [Joanne Whalley], este dulce si amabil, dar este opusul atunci cand vorbeste cu tatal, fratele, cardinalii si restul. Joaca bine.! Foarte bine!









Vinerea trecuta [in fiecare Vineri seara la ora 20:00 este cate un nou episod] cand ne uitam la serial, mama a facut o remarca ceva de genu' "Ce indragostita esti!", si pe urma a inceput sa rada asa numai pentru ea... Ciudat!:d 










PS: mesajul care este scris pe poster cred ca ati remarcat ca este "Sex. Putere. Crima. AMIN!". Dragut nu?

No comments:

Post a Comment

I'm really sorry but I'm not in any photo on my blog.
Anyway, I love all the comments you leave here, and I'm pretty sure they will make my day. Thank you! ❤ ❤